Олена Малишева – без сумніву, легендарна особистість для російських телеекранів. У своєму шоу вона розповідає про різні аспекти здоров'я, хоч часом і досить спірні. Окрім роботи на телебаченні, у Малишевої є власна мережа медичних центрів. Мабуть, бізнес процвітає, і грошей на життя їй вистачає. Інакше звідки б узятися розкішних апартаментів в США?
Малишева володіє відразу декількома об'єктами нерухомості в Сполучених Штатах. Зокрема, їй належить шикарний особняк неподалік від Нью-Йорка. Вартість такого “будиночка” на 1100 квадратних метрів складає близько 6.5 млн доларів. Приємний бонус – розкішні краєвиди на річку Гудзон.

Олена Малишева
Олена Малишева

Всього в будинку 21 кімната, є кілька санвузлів. Розкішне оздоблення мармуром вражає уяву. Інтер'єр виконаний у стилі бароко. В особняку багато старинны речей, а освітлення забезпечують розкішні люстри.

Особняк Олени Малишевої


Не обділила Малишева і своїх синів. Старшому, Юрію, від успішної мами дісталася квартира на Манхеттені, площею 110 квадратних метрів. Молодшому, Василю, пощастило отримати апартаменти в тому ж будинку. Площа квартири також 110 м2. Загальна вартість цих двох квартир становить 4.2 млн доларів.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олену Малишеву госпіталізували до Боткінської лікарні з гіпертонічним кризом.

Як повідомляв портал Знай.иа, Малишева розповіла, як одягнутися, щоб повільніше горіти в авіакатастрофі.

Також портал Знай.иа писав, що у Росії телеведуча Олена Малишева у прямому ефірі обізвала дітей з аутизмом "кретинами" і "ідіотами".