Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екс-нардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами в своєму Instagram. Цього разу красуня показала архівне фото, на якому позує разом з батьком.

На знімку Алла виглядає юної школярки, на ній модний чорний сарафан з білою блузкою і оригінальним бантом на голові. А поряд з нею стоїть Михайло Добкін, дуже молодий, стрункий і не лисий, як зараз. На питання когось із фоловерів, Алла відповіла, що на цьому знімку її батькові близько 32 років, але не відомо, скільки років їй самій. У підписі до кадру дівчина написала: "Паааап @dobkinmm". А не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Алли, засипаючи її компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.