Колишній учасник гурту "Агата Крісті Гліб Самойлов, молодший брат іншого учасника групи, прибічника терористів на Сході України Вадима Самойлова був екстрено госпіталізований у зв'язку з гострим панкреатитом. Стан музиканта залишається стабільним.

Про це повідомив менеджмент гурту на офіційній сторінці "Глеб Самойлоff & The Matrixx" в соціальній мережі Facebook/

Також було оголошено про скасування онлайн-концерту, який мав пройти 29 квітня.

"Дорогі друзі! На жаль, ми змушені повідомити, що онлайн-концерт Гліба Самойлова і групи The MATRIXX, запланований на 29 квітня, переноситься на 10 травня у зв'язку зі станом здоров'я Гліба. Його екстрено госпіталізували з гострим приступом панкреатиту. Зараз стан артиста стабільний, він перебуває під наглядом лікарів.

Ми бажаємо Глібу якнайшвидшого одужання та впевнені, що шанувальники теж приєднаються до цих побажань. Група The MATRIXX обов'язково відіграє запланований онлайн-концерт, тому всі куплені лоти дійсні" - йде мова у повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Варто зазначити, що позиція щодо російсько-української війни Глеба Самойлова радикально відрізняється від такої його провладного брата Вадима - Гліб послідовно підтримує Україну. Пісня «Живий» з акустичного альбому Light та кліп на неї присвячені загиблим бійцям Революції гідності. Гліб бере участь у акціях проти режиму Кремля, а його гурт The Matrixx приїздить до України з концертами.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Легендарний рок-музикант витанцьовував перед головорізами Мотороли в "ДНР": ганебне відео.

Як повідомляв портал Знай.ua, Чичеріна та Самойлов отримали медалі «За заслуги» від бойовиків ЛНР.

Також Знай.ua писав, що Соліст "Агати Крісті" підхопив маразм Чичеріної: Крим - процвітає, в Україні – фашисти.