Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила ніжні кадри з рідного двору в місті Хмельницькому, сидячи вдома на самоізоляції через коронавірус COVID-19 і закликаючи дотримуватися карантину. Так, артистка позувала з маленькою племінницею Поліною, поїдаючи апетитну окрошку на свіжому повітрі. До речі, Леся приміряла облягаюче вбрання з яскравим принтом лаймів, яке пошила собі сама. Маленька Поліна ж зазначила, що за смаком страва нагадує їй скислий кисіль.

#сезонОкрошки 😍😍😍 My look #ѕамашила поділилася емоціями Нікітюк

Фолловери засипали красуню компліментами: "Скис кисіль🤣🤣🤣🤣 вустами дитини глаголить істина👍😂😂😂", "Вкусняшка, ми з мамою обожнюємо 😍 . А мій тато каже , що це збочення - заливати олів'є водою 😂", "Шикарна жінка!😍👍❤️", "Леся ви красуня, просто🔥🙌", "Ням-ням👍😀 смакота, напевно))", "Іі я хочу окрошки", "Ніколи не розуміла цієї страви ,а ось футболочка у вас класна👍", "Ммм, смакота!!! 👍".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

[img desc=""]733784[/img

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.