Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила серію кадрів, позуючи біля їх з чоловіком Юрієм Горбуновим будинку в ніжно-жовтому плащику і квітчастій спідниці, зізнавшись, що мріє сісти за кермо свого автомобіля Jaguar і помчати в бік моря. Так, артистка висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри, списки улюблених серіалів, фільмів, книг, "щоденники пам'яті" зі знімками з минулого.

за кермом і в бік моря...мрія... 😅😅😅😅#скоро #когдазакончитсякарантин поділилася емоціями Осадча

Фолловери залишилися в захваті і підтримали красуню: "Красуня👍", "Ви дуже гарна дівчина ви красуня", "Шикарна Катя в шикарному авто👍🏻❤️", "Красуня,дуже личить цей колір", "Шикарна!!!🔥", "💕🌸🌷💕🌸🌷💕🌸🌷Красива", "Катю, ви така сонячна і позитивна!💛☀️ Завжди заряджаюся від вас світлом!", "У нашої сім'ї також така мрія👍👍", "Катю, Ви - дуже неймовірна та феєрична❤️🔥".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.