Одну з учасниць реаліті "Від пацанки до панянки" на Новому каналі називають 33 нещастя. Катя Большакова практично кожен випуск почуває себе погано.

У бійці вона зламала руку і в неї часто піднімається тиск. Крім того, на одинадцятому тижні вона травмувала руку.

"Я така зла була. Що ж це таке? Не щастить мені – і все, – обурюється дівчина. – Це ж треба було поранити ногу! У мене аж сльози потекли. Але не від того, що мені було боляче, просто я була в шоці. Добре, що травма виявилася несерйозною".

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

"Ми здогадувалися, що нічим хорошим ця тиждень не закінчиться, – каже Юля #Бандитка Чигринець. – І не тому, що ми їздили в зону відчуження, а тому що у нас є Катюша. За її спиною сто бід, які вона магнітом притягує до себе".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вона захворіла, коли у пацанок було завдання побудувати бізнес на селі.

"Напередодні я перемерзла, а ввечері відчула себе погано, – згадує дівчина. – У мене піднялася температура. З таким поганим самопочуттям не могла працювати на вулиці".

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

"Ну що з нею не так? – розмірковує Влада Роговенко. – Може, її зурочили? Так треба выкатать яйцем псування. Страшно уявити, чим закінчиться для неї проект".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пацанки опинилися там, куди ніколи не хотіли.

Як повідомляв Знай. ua, "пацанка" Женя Мазур зізналася матері в найстрашнішому.

Також Знай. ua писав, що Пацанка врятувала подругу дорогою ціною.