Зірковий кухар, ведучий телепрограми "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво вразив серця підписниць і підписників дуже відвертим фото в ліжку.

Відповідні знімки було розміщені на сторінці Ектора в соціальній мережі Instagram.

На найбільш відкритому фото можна побачити пана Хіменес-Браво у постелі, при цьому зовсім не видно одягу на шефі.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

У підписі під фото Ектор пропонує шматок інтерв'ю, в якому говорить про свої уподобання щодо жінок.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

- Ви самі вважаєте себе завидним нареченим?

- Ха-ха, дякую, мені приємно, що я, по-вашому, завидний холостяк. Я ж думаю, що я проста людина. Я багато працюю, намагаюся залишатися професіоналом, яким сьогодні є. Намагаюся бути гарною людиною. Не ображати близьких. Ось це для мене важливо. Але мені все одно приємно, що ви так вважаєте (сміється)!

⠀- Які дівчата вам подобаються – вага, груди, талія?

- Для мене важливо, щоб дівчина доглядала за собою. Спорт, здорове харчування – все це відбивається на зовнішньому вигляді, і саме це мене приваблює. Жінкам не варто перекачувати тіло і гнатися за якимись неймовірними спортивними результатами. Але мені не подобається, коли єдине враження, яке залишається після зустрічі, ніби вона тільки й робить, що лежить на дивані з чіпсами і бутербродами.

⠀Також потрібно тренувати не тільки тіло, але й розум. Для мене важливо, щоб чоловік міг підтримати бесіду. Це жахливо, коли після 15 хвилин спілкування мені стає нудно. Вага, груди і талія відходять на другий план, коли я бачу блискучий інтелект.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Коли решта страв вже набридла - рецепт для нуту та інших бобових від Ектора Хіменес-Браво.

Як повідомляв портал Знай.ua, Шоколадний торт, який снитиметься ночами – божественна смакота від судді Мастер Шеф.

Також Знай.ua писав, що Учасники "МастерШеф" готуються до суперфіналу: Ектор приготував пекельне випробування.