У квітні на СТБ стартувало нове шоу під назвою “Супермама”. У ньому молоді мами борються за право вважатися кращою. Зрозуміло, новий проект отримав підтримку і від інших шоу на телеканалі. Зокрема, від “МастерШеф-Професіонали”. Учасниці “Супермама” відвідають новий випуск “МастерШефа”, який вийде вже в найближчу суботу.
Молодим мамам запропоновано взяти участь у шоу в якості суддів. Кому, як не їм знати, як доглядати за маленькою дитиною, ще й встигати приготувати їжу. Тому учасники “МастерШеф-Професіонали” отримають нестандартне завдання. Їх розділять на три команди, і вони повинні будуть приготувати набір напівфабрикатів, які можна буде приготувати для дитини максимально швидко.
Головні критерії для страв: користь, збалансованість, і звичайно ж смак. При цьому можна зробити такі заготовки, які в подальшому можна доготувати в духовці, на плиті або в мікрохвильовій печі. Після завершення завдання, “Супермами” приготують напівфабрикати по інструкції, яку повинні приготувати учасники “МастерШеф”. Здатні професіонали впоратися з таким нестандартним завданням? Про це у новому випуску “МастерШеф-Професіонали”, який вийде вже в цю суботу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, провал, поцілунок і еротична поезія – чим закінчилися побачення з Максом на шоу "Холостяк".

Як повідомляв портал Знай.иа, в Україні з'явився перший сайт з медитаціями. Проект #медитуй спрямований на те, щоб допомогти людям впоратися зі стресом, почуттям тривоги і безвиході.

Також портал Знай.иа писав про журналіста, який розповів, чому IQOS краща альтернатива палінню і як змінилося його життя за рік без сигарет.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще