Педагоги Школи леді придумали несподіване випробування, щоб перевиховати учасниць четвертого сезону "Від пацанки до панянки". На цей раз вони вирішили повернути пацанок з минулих сезонів.

"Це свідома провокація від нас, – розповідає директор Школи леді Тетяна Мокріді. – Як ще ми могли показати ученицям, що вся подальша життя в їх руках. Якщо вони будуть і надалі змінюватиметься, стануть щасливими. Але якщо припинять, залишаться там, де знаходяться зараз".

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

На проект повернули Діну #НЛО Абу Зейтер, Таню #Халк Коцюбу, Асю #Цацу Елизарову, Галю #Клеопатру Полудневич, Сашу #Чубрик Гойник і Іру #Ліду Слюнько. «Пацанки» один одного відразу не злюбили.

"Ви їх бачили? Господи, та вони ведуть себе, як мавпи, – каже Юля #Бандитка Чигринець. – Це вони леді? Як собаки в пледі".

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Коли я побачила Альохіну, подумала, що цій дитині 14 років, – посміхається Галя Полудневич. – Виявилося, ця "шкварка" дрібна ще й президент Школи леді. Підозрюю, її вибрали на високий пост з жалю".

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

Пацанкам доведеться цілий тиждень провести пліч-о-пліч. У разі, якщо переможуть пацанки з минулих сезонів, проект залишать відразу дві учасниці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "пацанка" Женя Мазур зізналася матері в найстрашнішому.

Як повідомляв Знай. ua,

Також Знай. ua писав, що пацанку на проекті переслідують невдачі.