Один з найскандальніших шоуменів Росії Микита Джигурда викликав на бій телеведучого Володимира Соловйова. Причиною такого кроку стала суперечка між Соловйовим і спортивним телекоментатором Василем Уткіним. Джигурда опублікував відеозвернення до телеведучого і заявив, що із задоволенням нокаутує його, якщо той погодиться вийти з ним на бій.


“Цим кулаком нокаутую тебе, щоб дати тобі шанс після нокауту відновити обличчя. Буду бити акуратно, але сильно”, заявив Джигурда. Шоумен зазначив, що якщо Соловйов не погодиться, то буде звичайним негідником і боягузом, який ображає людей, користуючись власним статусом. Джигурда заявив, що ніякого милосердя телеведучому чекати не доведеться.
Також шоумен згадав, як Соловйов раніше образив його. Він заявив, що Джигурда нібито купив паспорт ДНР. На думку актора, телеведучий просто повівся “невідповідним чином” у полеміці з Василем Уткіним, якого Джигурда “дуже поважає”.

Джигурда, фото з вільних джерел
Джигурда, фото з вільних джерел

Конфлікт між Уткіним і Соловйовим розгорівся після критики колишнього телекоментатором режиму ізоляції та бажання відмовитися від сплати комунальних послуг. У свою чергу, Соловйов заявив, що хоче “врізати разок” Уткіну, і порадив того “ходити і озиратися”.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що гаряча бабуся Пугачова в сміливому міні Орбакайте змусила кусати лікті яскраві кадри.

Раніше "Знай.ua" розповідав, що сімейне вогнище онкохворої Заворотнюк перетворилася в пустелю на будинок "Моєї прекрасної няні" страшно глянути, фото.

Також портал "Знай.ua" повідомляв, що дуже пікантне відео з дружиною Харламова Асмус побачили всі, сорому не уникнути: "Скільки заплатили?".