Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами в своєму Instagram. Цього разу красуня показала ефектне фото, на якому позує в автомобілі.

Як видно, перед камерою Алла з'явилася в образі "фатальної жінки", як назвали її фоловерів. На ній темний наряд, дівчина знімає себе сама на телефон. Волосся Добкіною розпущені в красивій укладанні, а на її обличчі напрочуд яскравий макіяж з яскравою червоною помадою, вона млосно дивиться в камеру, приклавши руку до голови. У підписі до світлини Алла написала: "Як вам?". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Алли, засипаючи її компліментами, відповідаючи на її питання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.