Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардаш'ян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто ділиться у соцмережі Instagram пікантними фотосесіями. А в цей раз зоряна красуня порадувала фоловерів незвичайним фото зі свого будинку, в якому влаштувала безлад.

На фото Кім позує сексапільному чорному вбранні, який складається з широких штанів і ліфчика, який ледь утримує її пишний бюст. Вона стоїть посеред кімнати, в якій розкидані речі і лежить на підлозі одяг. У підписі до світлини Кардашьян коротко написала "Добрий ранок". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, засипаючи її компліментами. Деякі жартують, що світська левиця розвела безлад на карантині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.