Заслужена артистка України та відома співачка Марія Бурмака розповіла про свій карантин. Про це вона написала допис на своїй facebook-сторінці. Зірка часто ділиться із своїми підписниками різними думками і подіями зі свого життя.

"Я не хочу ніяк покращуватись на карантині, мені не треба мотивацій і філософських роздумів. Я просто хочу це пережити день за днем, а співи для дітей надають смисл", - написала народна артистка.

Допис Бурмаки, фото: facebook.com/maria.burmaka
Допис Бурмаки, фото: facebook.com/maria.burmaka

Цікаво, що фолловери підтримали зірку цілком і повністю у коментарях під її дописом.

"Все правильно. Щось не чую більше мотиваторів.... Мабуть, ніхто так і не спромігся дізнатися, що ж відбувається, коли таки виходиш із зони комфорту", "Ви достойно переживаєте ці дні та допомагаєте іншим не падати духом. Дякую", "Саме так! Підтримую повністю, тому що і справді це треба пережити!", - коментують користувачі.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скріншот коментарів, фото: facebook.com/maria.burmaka
Скріншот коментарів, фото: facebook.com/maria.burmaka

Варто нагадати, що наприкінці 2014 року Марія Бурмака увійшла до ТОП-100 найвпливовіших жінок України за версією журналу "Фокус". Взимку 2015 року співачка зіграла благодійні концерти у Великій Британії. Навесні того ж року відбулись благодійні концерти Марії Бурмаки у США. В листопаді у Канаді.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Катя Лель на самоізоялції назвала причини знищення імунітету - після карантину переходимо у нову площину.

Як повідомляв Знай.uа, "Дельфін" Ніколаєв та "русалка" Корольова посперечалися, хто митиме посуд і їстиме — Тарзан навіть й гадки не мав, відео.

Знай.uа писав, Сніжана Єгорова заговорила про непоправну втрату: могло бути шестеро...