Під час пандемії, багато зірок воліють сидіти вдома на карантині. Вони влаштовують всякі дивні челленджі, дають читачам різні поради, фотографують своїх домашніх вихованців і т. д. Але тільки на Катя Лель. Зірка, про яку поступово почали забувати, вирішила привітати своїх передплатників з 1 травня вельми своєрідним способом.


На своїй сторінці в Instagram Катя Лель опублікувала відеопривітання з святом. При цьому вона явно не дотримується самоізоляцію. Катя гойдається на гойдалці біля одного з торгових центрів. Вона сказала, що вона щаслива перебувати на вулиці, де цвітуть тюльпани. За словами Каті Лель, це її улюблені квіти в житті.


Катя залишила підпис під відео: “Приймайте позитив і любов, дорогі мої”. Хоча приклад, який подає зірка своїм передплатникам, вельми сумнівний. Під час карантину, багато людей вважають за краще залишатися вдома, в тому числі і зірки. Тим не менш, на сторінці Каті Лель в Instagram, користувачі позитивно сприйняли її привітання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Галкін і Пугачова економлять на власних дітях: "Грошей у них немає, звідки? Вони ж не працюють".

Як повідомляв Знай.uа, "Дельфін" Миколаїв та "русалка" Королева посперечалися, хто буде мити посуд і є — Тарзан навіть не підозрював, відео.

Знай.uа писав Лобода показала пристрасні танці з красенем-блондином, фанати заінтриговані: "На Миколаєва схожий".