Популярна київська модель, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості це зробити, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня виставила на показ величезну попу з імплантами.

На новому знімку Олена відображена в сексуальній позі і відвертому вбранні. Дівчина одягла вузькі чорні лосини, які тільки підкреслили "горішок", і короткий чорний топ, який ледь утримує її силіконовий бюст. Волосся моделі розпущені, а на її обличчі легкий макіяж, вона млосно дивиться в камеру. У підписі до світлини Омович написала: "Хочете пошиємо такі лосини в @lior_boutique? Так/Ні? Щоб на сраці не рвалися". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, коментуючи її попу і не тільки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.