Популярній українській співачці, тренеру вокального шоу "Голос країни" Тіні Кароль вже не перший рік приписують роман з харизматичним виконавцем Даном Баланом, і хоч сама парочка ніяк не коментує ці чутки, фани вірять у їх любовний зв'язок.

Тіна Кароль, фото Instagram
Тіна Кароль, фото Instagram

Дан Балан зробив пропозицію Тіни Кароль. Про це говорять обручки, які з'явилися у пари після чуток про пристрасний роман.

За почуттями 41-річного Дана Балана і 35-річної красуні-співачки Тіни Кароль спостерігали всі шанувальники. Тренери української версії шоу не лише стали переможцями 9 і 10 сезонів, але і знайшли кохання. Після довгих чуток і красивих залицянь у пари народився гарний дует, а у Тіни з'явилося заповітне кільце.

Тіна Кароль та Дан Балан, скріншот з youtube
Тіна Кароль та Дан Балан, скріншот з youtube

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Тіна Кароль 7 років тому стала вдовою, коли її чоловік Євген Огір пішов з життя після хвороби. Довгі роки співачка знаходила розраду в роботі і в єдиному сині Веніаміні, але з приходом Дана Балана в проект "Голос", крижане серце Кароль розтануло. Тренери під час зйомок шоу вже не могли приховувати свої почуття, за якими спостерігали глядачі з різних країн. Схоже, що саме карантин об'єднав пару, адже Даний зараз проживає у коханої і на це вказують відразу кілька фактів.

Тіна Кароль і Роман Сасанчин, скрін з відео
Тіна Кароль і Роман Сасанчин, скрін з відео

Відомо, що Кароль проживає в Зазим'я, поруч з яким знаходиться сосновий ліс. Саме в цьому лісі і «спалився» Балан, коли показував свою прогулянку. Вже тоді з'явилися домисли, що закохані живуть разом. Всі чутки були розвіяні, коли на фіналі «М+олоса» Дан і Тіна вели трансляцію з дому Кароль, там же був записаний гарний дует пари на пісню «Пам'ятаєш».

Таким оригінальним способом артисти зізналися шанувальникам у своїх почуттях, а колечко на пальці Тіни вказує на те, що Балан все-таки зважився і зробив пропозицію співачці. Тепер Тіна більше не вдова, а щаслива наречена! На безіменному пальці музиканта також з'явилося колечко. Навіть шанувальники помітили, як з приходом Дана змінилася Тіна – артистка стала світитися від радості, більше посміхатися, сміятися і буквально розцвіла.

Балан після довгих років болісного самотності все-таки знайшов ту єдину жінку, з якою готовий вперше піти під вінець. Сама пара відкрито про роман не говорить, але такі яскраві вчинки краше будь-якого офіційного заяви.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що співачка Тіна Кароль показала спортивне тренування вдома.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль засвітила обручку в обіймах Дана Балана.

Також "Знай.ua" писав, що співачка Тіна Кароль похвалилася п'ятою перемогою на українському вокальному шоу "Голос країни".