Жінка в Twitter розповіла зворушливу історію, як всесвітньовідома співачка змогла раз і назавжди змінити життя її дочки.

Жінка також показала фото своєї доньки в обнімку зі співачкою.

"Рік тому Тея познайомилася з Pink і вона почала нову главу у своєму житті, яка означала, що хулігани більше не володіли нею. Вона закінчує 5-й клас, у неї є чудові друзі і вона думає, що майбутнє виглядає світлим. Велике спасибі, Pink", - написала користувачка Twitter Pernille Ripp.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Цей пост не пройшов непоміченим для відомої співачки і вона зробила ретвіт запису з підписом - Yaye Thea!!!!!! Xoxoxo.

На цю історію відгукнулися тисячі фанів, які висловили захоплення як жінкою, так і зіркою Pink.

Деякі просто ставили лайки, відзначаючи сердечком пост Pink. Інші ділилися своїми історіями й тим, як на їхніх дітей і їх самих вплинула відома співачка.

"Мій син Коннер піддався жорстоким знущанням. Я вдячна щодня за його справжніх друзів, які підтримують сім'ю. Пінк, ти наше натхнення! Тея... дівчина, ти яскрава сяюча зірка! Чарівний подарунок нашому світу! Рок, пані! Залишайся чесним!", - написала Кімберлі Лоу.

Нагадаємо, Знай писав раніше, що американська поп-зірка Pink раптово зупинила свій концерт - причиною тому став плакат в руках юної дівчини.

Pink прибула з гастролями в Австралію. Під час концерту в Брісбені співачка раптово зупинила свій виступ через плакат, який вона побачила в натовпі фанатів. Його вихопили з рук юної дівчини і перенесли ближче до сцени, щоб співачка змогла прочитати.

"Мене звуть Ліа, мені 14 років. Минулого місяця я втратила мою улюблену матусю. Я б дуже хотіла, щоб ви мене обняли. Будь ласка!"- було написано на плакаті.