В рамках музичного марафону домашніх виступів артистів "Ти не один" на 1+1 Наталя Могилевська презентувала свій хіт "Відірватись від землі" у новій джазовій інтерпретації. Це не випадковий експеримент народної артистки, а перший сингл з майбутнього lounge edition альбому "Любов — то велика сила".

Співачка запланувала вихід альбому на травень 2020 року. Вона зізналася, що карантин для неї став поштовхом до переосмислення себе і своєї творчості.

"24 години я займалася творчістю. Такою мене ще не бачили ніколи. Я приготувала нові пісні, нові образи, подивилася на свої старі хіти по-іншому. Світ змінюється, і карантин змусив мене переосмислити творчість і життя в цілому. Цей альбом — суцільне задоволення для душі. Зокрема, я готую грандіозний арт-проект, креативним продюсером якого став режисер Герман Ненов. Нова я, нова команда, нові fashion-образи. Мріяти, планувати і готувати щось нове — це найкращий спосіб подолати кризу. Я дуже вдячна Вадиму Лисиці за те, що запропонував мені записати його саме таким. Цей альбом — краще наше враження від багаторічного співробітництва." — відкриває завісу Могилевська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наталя Могилевська "злила" відверте фото з минулого, як виглядала зірка на початку нульових.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Могилевську оточили молоді гарячі хлопці.

Також Знай. ua писав, що Наталя Могилевська показала всю жіночність в глибокому декольте.