У мережі з'явилося домашнє фото актора з "Кварталу 95" Юрія Ткача, який лежить у ліжку зі своєю дружиною Вікторією, донькою Лізою і собакою.

Зворушливу фотографію опублікували на офіційній Instagram-сторінці "Квартал 95". На знімку можна помітити, що вся сім'я тільки прокинулася, але при цьому виглядає дуже щасливою.

"В самоізоляції є й приємні моменти. Наберіть якомога більше!" - йдеться у підписі до фото.

Варто відзначити, що зараз у зв'язку з карантином в країні багато українських артистів залишилися без роботи, тому у них з'явилася можливість прововодить більше часу зі своїми сім'ями.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 17-річна Марія Кравець, донька зірки "Кварталу 95" Олени Кравець, приєдналася до #танцуемчеллендж, який запустили з метою розважити людей у всьому світі під час вимушеного перебування вдома на карантині.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Олена Кравець, Євген Кошовий показали на сцені "Кварталу 95" головну проблему жінок після карантину.

Також портал "Знай.uа" писав, що Олені Кравець вдалося порадувати свою сім'ю кулінарними шедеврами.