Гумористи "Кварталу 95" заявили, що вони змушені перенести концерт-зйомку нового "Вечірнього кварталу" з травня на аж на осінь, а точніше 20 жовтня. А зумовлено це коронавірусом, який бушує у всьому світі та масово викошує населення.

Про це йдеться на офіційній Instagram-сторінці "Кварталу 95".

"Друзі, з 12 травня в Україні діятиме "адаптивний карантин". Свою роботу розпочнуть ті установи та підприємства, на яких не було зафіксовано випадків коронавірусу. Проте, існує ймовірність, що заборона проведення масових заходів залишиться в силі.

Вечірній квартал 95, фото 1+1
Вечірній квартал 95, фото 1+1

Тому ми вирішили не ризикувати вашою безпекою та здоров’ям і перенесли концерт-зйомку "Вечірнього Кварталу", який мав відбутися 29 травня, на 20 жовтня", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Водночас гумористи "Кварталу" наголосили, що всі придбані квитки залишаються дійсними.

"Студія "Квартал 95" продовжує працювати для вас і знімати нові програми, але зйомки відбуватимуться без глядачів", - підкреслили коміки.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка Кварталу 95 здалася в крихітному купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.