Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія поділилася новими подробицями народження первістка.

1 травня учасниця "Жіночого Кварталу" Віра Кекелія вперше стала мамою - співачка народила сина вагою 4200 г і зростом 57 см в одному зі столичних пологових будинків.

Вже відомо, що свого первістка Віра Кекелія з чоловіком Романом Дудою назвали Іванком.

Віра і Роман зізнаються, що заздалегідь вибрали для себе сімейні пологи. Чоловік співачки був поруч з нею до самого народження малюка.

"Рома був зі мною на протязі всіх поколінь від першої до останньої секунди. Він був поруч, допомагав мені і акушерам, масажував мені спину, всіляко підтримував. Я можу сказати точно, що Рома теж народжував. Я завжди знала, що на чоловіка можу покластися . Чесно кажучи, я думала, що в якийсь момент він знепритомніє, але цього не сталося. Рома тримався до кінця молодцем. Цей найважливіший момент нашого життя ми пережили разом. Така підтримка Ромчика для мене найкращий подарунок ", - зізнається Віра Кекелія.

У зв'язку з карантином забирати з пологового будинку щасливих батьків з малюком приїхали всього кілька близьких людей, серед яких ще одна учасниця "Жіночого Кварталу" Марта Адамчук.

До речі, вже 5 травня Вірі виповнюється 34 роки. Вперше у своєму житті вона зустріне свій день народження в новому для себе статусі - статусі мами!

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" вперше стала мамою

Як повідомляв портал Знай.ua, Віра Кекелія показала, хто забирав її з пологового будинку

Також Знай.ua писав, Лалі з Жіночого Кварталу розповіла про материнство під час карантину .