Американська актриса Памела Андерсон показала свої принади в незвичайному ракурсі. На фото знаменитість позує в блискучому коротенькому платті і нагнулася трохи вперед, для більш спокусливі пози. У своєму Іnstagram зірка завантажила гарячі сторіс.

Можна легко помітити, що Андерсон без білизни і рукою пригорнула пишні груди, щоб вона здавалася ще більше. Другою рукою зірка підняла свій наряд знизу, спокушаючи ще більше.

Памела Андерсон, фото Instagram
Памела Андерсон, фото Instagram

Фанати не змогли прокоментувати публікацію або поставити їй лайки. Все через те, що Андерсон викинула кадр в сторіс Instagram, де немає подібних інструментів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Актриса у своєму instagram-аккаунті досить часто ділиться знімками зі своєї юності. Андерсон не соромиться з'являтися у кадрі в мінімум одягу, прикриваючи руками свої розкішні принади.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Памела Андерсон взяла участь у відвертій фотосесії для журналу Maxim та довела, що в свої 52 роки все ще залишається в прекрасній формі.

Як повідомляв портал Знай.uа, 23-річний син Памели Андерсон Брендон Томас Лі розповів про свою алкогольну залежність.

Також портал Знай.uа писав, що Памела Андерсон розлучилася на 12 день шлюбу.