Американська "модель", яка вже залежна від екстремальних пластичних операцій Фоксі Менеджері, збільшила груди до неймовірного розміру ZZ, тепер же дівчина планує збільшити п'яту точку до "балансу". За її словами, вона просто мріє пересадити жирову тканину з тіла на попу, щоб "низ" і "верх" були в пропорції.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з американських видань.

Фоксі Менеджери, фото: BigPicture.ru
Фоксі Менеджери, фото: BigPicture.ru

Так, 42-річна гламурна модель з Лос-Анджелесу Фоксі Менеджері звернулася до зіркових пластичних хірургів Террі Дуброу і Полу Нассіфа. Вона повідомила лікарям, що хоче, щоб її фігура стала ідеальною. Вперше Фоксі вирішила "поліпшити" свою фігуру після розлучення кілька років тому. Тепер кожна її "вишенька" об'ємом 5200 кубічних сантиметри. Це набагато більше, ніж звичайний баскетбольний м'яч. Вирішивши змінити тіло, модель вирушила на звичайну пластичну операцію зі збільшення грудей за допомогою силіконових імплантатів. Однак результат її не задовольнив.

Фоксі Менеджери, фото: BigPicture.ru
Фоксі Менеджери, фото: BigPicture.ru

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Жінка відверто визнає: вона стала настільки одержима ідеєю мати найбільші груди, що вводить собі у імпланти фізрозчин. На її думку, в кожній у неї є ще "запас міцності" і планує довести їх обсяг до 7000 кубічних сантиметрів. Більше того, незважаючи на всі експерименти з тілом, модель все одно залишилася незадоволеною тим, як виглядає.

"Хочу ідеальний пісочний годинник", — каже вона лікарям.

Тепер її мрія — збільшити сідниці. Вона вирішила, що виглядає непропорційно. Фоксі просить хірургів пересадити жир з тіла в область сідниць. Пересадка жиру, також відома як ліпофіллінг, ліпографтінг або жирові ін'єкції, дозволяє використовувати власні жирові запаси для вирівнювання контурів тіла. Методику було розроблено і впроваджено в практику на початку 90-х років.

Фоксі Менеджери, фото: BigPicture.ru
Фоксі Менеджери, фото: BigPicture.ru

Лікарі категорично відмовилися робити пересадку жиру. Доктор Нассіф попередив модель: "Коли пацієнт переносить жир в сідничну область відразу ж після попереднього ліпофілінгу, різко зростає ризик інфікування, набряку, некрозу тканин або жирового прошарку і, що ще гірше, жирової емболії. Це може стати причиною вашої смерті".

Тим не менш, жінка налаштована рішуче і стверджує, що якщо їй відмовлять ці хірурги, вона шукатиме інших. І так буде доти, поки вона не досягне свого.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, безсоромна українська Кардаш'ян втерла ніс Каменських своєю "попою, як у Кім".

Як повідомляв Знай.uа Морозюк показала себе до та після пластики - вгадай, де "натуральне", а де робота хірурга.

Знай.uа писав, двійник Бузової виявився хлопцем і тицьнув у камеру свій маленький "нюанс".