Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. 1 травня парочка вперше стали батьками - на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Ваня, а 5 травня щаслива матуся відсвяткувала своє 34-річчя, виставивши чорно-біле трепетне фото з малюком.

Мені 34. Новий рік розпочався і у моїх руках найцінніший подарунок 👼🏼 поділилася радістю Кекелія

Фолловери почали вітати красуню і засипати її компліментами: "МНОГАЯ літа і здоров’я малечі!)❤️❤️❤️", "Вітаю❤️😻💋", "З подвійним святом, дорога!!! Будь щаслива", "Вірочка, ви чудові, вітаємо вас, будьте всі щасливі і міцного здоров'я малюку ❤️😘😘😘😘😘😻", "Прекрасне фото, чудо!!!!))) 😍", "❤️❤️❤️❤️❤️❤️з днем народження🤗🤗🤗🤗🤗любові, любові, любові😉😉😉😉", "З твоїм чарівним, особливим роком!!❤️😍Віруська, тепер люблю вас обох!Бережіть свої крила!Обіймаю🥰", "Це найкращий подарунок 🎉🎁🍰".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.