Телеведуча, актриса і автор програми схуднення "Программа Преображения" Поліна Логунова поділилася порадами, як перестати багато їсти під час карантину. Це один із найпопулярніших запитів в цей період. І як не конфліктувати з коханою людиною.

Дружина актора Дмитра Ступки допомагає худнути і стрункішати багатьом жінкам і сама є прикладом для наслідування.

Поліна розповіла Знай.uа, як почати процес схуднення і не набирати зайвих кілограмів, сидячи вдома на самоізоляції. Зовсім не їсти - не варіант. Ненажери виправдовують себе, що більше вдома робити нічого, крім як смачно поїсти.

Поліна Логунова, фото: Instagram зірки
Поліна Логунова, фото: Instagram зірки

"Для мене це сумна цитата, - зазначила Логунова. - Якщо вам нема чого робити вдома, то, найімовірніше, ваше життя не насичене хобі, у вас невеликий кругозір, ви не любите розвиватися, не любите дивитися різні фільми. Але це вибір кожної людини. А що стосується "не їсти" - це не варіант при будь-якому "розкладі" (при наявності карантину або його відсутності). Голодувати - не можна. Важливо розуміти, що наше тіло - це не смітник, в який можна скидати все підряд через гарну упаковку або класну рекламу. Наше тіло - це джерело щасливого, довгого життя без хвороби. Як тільки тіло починає хворіти, ми відразу починаємо шукати варіанти, як його лікувати. А це все наслідок нашого способу життя, в тому числі і харчування".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зірка радить схуднення починати з перегляду свого раціону.

"Тому, якщо ви розумієте, які продукти йдуть вам на користь, а ви точно знаєте, що це не сурогатно перероблена їжа, то ви залишитеся і ситими, і стрункими", - додала Поліна.

Поліна Логунова, фото: Instagram зірки
Поліна Логунова, фото: Instagram зірки

Багато хто вже звернув увагу на величезну кількість заторів на дорогах, незважаючи на карантинні заходи. Ймовірно, українці просто змушені виїжджати, щоб шукати можливості заробітку, якось крутитися, ніж просто сидіти вдома без грошей. Поліна теж за кермом і дала пораду, як можна розвантажити трафік.

"Якщо у вас капає пасивний дохід, то можете сидіти вдома і не стикатися з насиченим трафіком. Що ж стосується більшості людей у великому місті, то їм доводиться крутитися, доводиться стояти в заторах. У Лондоні, щоб розвантажити затори, придумали систему платного в'їзду в місто. У них грамотно побудована робота світлофорів і, незважаючи на велику кількість автомобілів, важко потрапити в насичений трафік. Ми ж за навантаженням не Нью-Йорк і у нас є прекрасна можливість адаптувати весь потік. Пробки - це величезна проблема Києва. Але ще більша проблема, на мою думку, це забруднення повітря у великих містах", - поділилася Логунова.

Робочі моменти, фото: Instagram Поліни Логунової
Робочі моменти, фото: Instagram Поліни Логунової

Карантин не міг не відбитися і на роботу Поліни. Вона зізналася, що довелося відмовитися від прийому клієнтів у салоні, де вона займається візажем та професійним фарбуванням волосся, і від особистих зустрічей в тому числі.

"Всі проєкти здійснювалися онлайн. Скасувалися благодійні та медійні проєкти, проби в кіно і серіали, кастинги ведучої, де потрібна особиста присутність. Якщо говорити загалом, то постраждала максимальна кількість робіт", - поділилася зірка.

Крім того, карантин вніс зміни і в особисте життя багатьох пар. Ми поцікавилися, а як Поліні з Дімою вдається обходити гострі кути, що б вона порадила, як коханим не вбити один одного в цей період.

Дмитро Ступка і Поліна Логунова, фото: Instagram/polinalogunova
Дмитро Ступка і Поліна Логунова, фото: Instagram/polinalogunova

"Люди, які опинилися в ситуації ізоляції, тільки почали один з одним знайомитися. Адже більшість були зайняті на роботі, справами, дітьми. Приходили додому і не займалися один з одним, а займалися тим, що стосується всієї сім'ї. Мова про те, що стосунків у парі багато років не було. Люди, які знаходяться в ізоляції, почали себе бачити, бачити свого партнера", - впевнена телеведуча.

Логунова вибудувала з чоловіком такі відносини, щоб не лаятися даремно і без причини.

"Що стосується "гострих кутів", то у мене чоловік - майстер спорту "за обходженням гострих кутів". Причому у нас це устоялося після кількох років шлюбу. Тому, якщо він бачить, що я починаю злитися або вже зла, то він не вступає зі мною в конфлікт. Діма знає, що я можу крикнути з вагомої і важливої причини. Просто так я не істерю. Головне, щоб він мене почув. Якщо я бачу, що він розуміє, про що я кажу, то, в принципі, конфлікт вичерпано", - розповіла Поліна Логунова.

Поліна Логунова, фото з особистого архіву зірки
Поліна Логунова, фото: Instagram зірки

Нагадаємо, раніше Поліна Логунова розповіла Знай.uа про таланти юної дочки Богдани.

Також Знай.uа повідомляв, що українська модель, Miss Earth Ukraine 2019 Діана Шабас опинилася далеко від дому під час карантину. Читайте, в якій країні застрягла дівчина і чому ще не повернулася в Україну.