4 травня американський підприємець, винахідник, генеральний директор і головний інженер компанії SpaceX, а також генеральний директор і головний ідейний натхненник компанії Tesla, 48-річний Ілон Маск і його 32-річна кохана, канадська співачка Граймс стали батьками. Для Ілона хлопчик став вже шостою дитиною, в той час як Клер Буше обзавелася первістком. Щасливі батьки вже показали світові малюка на своїх акаунтах в Twitter, правда, зробили це цілком незвичайним способом - наклавши на його обличчя "фільтри" з Instagram з татуюваннями.

Ще більш дивним виявилося ім'я малюка, яке роз'яснила ексцентрична матуся. Так, хлопчика назвали X Æ A-12. До речі, дитина буде рости "гендерно-нейтральною" і сам зможе обрати собі стать, тому називати його "хлопчиком" якось зарано.

Х — це невідома змінна. Æ - це моє эльфийское написання Ai (любов і/або Штучний інтелект). A-12 — попередник SR-17 (літак розвідник, що знаходиться на озброєнні ЦРУ), наш улюблений літак. Ні зброї, ні захисту, тільки швидкість. Великий в бою, але не несе насильства розшифрувала ім'я Граймс

Пізніше молода матуся додала, що літера "А" в імені означає Архангел, а це її улюблена пісня, цифра 12 відповідає за 12-й знак Зодіаку - син народився в рік металевого щура 2020. Користувачів мережі цікавить лише одне - як це ім'я збираються вимовляти самі батьки. Фолловери припускають, що малюка будуть називати просто "Ікс".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.