Відомий російський теле- і радіоведучий Володимир Познер зізнався, щохотів накласти на себе руки, коли у нього вдруге діагностували рак.

Про це він розповів в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Вперше страшний діагноз Володимиру Познеру поставили в 1993 році. Однак через кілька років рак повернувся. За словами журналіста, для нього це стало справжнім ударом.

"Я жив в Америці, працював і у мене виявили рак простати. Таке враження, що я увійшов в цегляну стіну. Тобто удар такої сили, що навіть важко описати. І звичайно, думки, що все - життя скінчилося", - згадує Познер.

На щастя, тоді хворобу вдалося діагностувати на ранній стадії. Журналіст вирішив оперуватися і довірив своє життя знаменитому хірургу Патріку Уелш.

Щоб уникнути нових проблем зі здоров'ям, Познер почав займатися спортом і стежити за харчуванням. Однак, шість років тому хвороба повернулася.

"У мене знайшли рак прямої кишки. Причому лікар, який виявив, сказав, що близько до сфінктера знаходиться новоутворення", - розповів телеведучий.

Володимир Познер знову звернувся до лікарів, однак висновок був невтішним - при повторному хірургічному втручанні довелося б видалити сфінктер, а це означало, що до кінця життя він був би змушений ходити з мішечком на поясі.

"Я йому (лікарю - ред.) сказав, що я прожив чудове життя, а так жити не буду, просто піду", - зізнається журналіст.

Телеведучий вирішив знайти іншого фахівця - він побував в п'яти країнах: в Америці, Ізраїлі, Франції, Англії, Німеччини. Відповідний варіант йому запропонував німецький медик.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"У мене був рак другого ступеня, і він мені залишив сфінктер. Це була локальна операція. Мене не розрізали уздовж Другий раз, це був більш важкий випадок. Я вже був загартований і налаштований на боротьбу. Якщо іншого немає, то я не буду так жити", - каже Володимир Володимирович.

В інтерв'ю журналіст також зізнався, що в той непростий час думав про суїцид, але не планував, як саме накладе на себе руки.

Зараз Познер регулярно перевіряється у лікарів, а під час пандемії намагається дотримуватися режиму самоізоляції.

"Я готую свою програму вдома і в понеділок буваю в Останкіно. Ніякої серйозної різниці між моїм звичайним життям і цим немає", - зазначає він.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Познер запропонував легалізувати наркотики

Як повідомляв портал Знай.ua, фото молодого Познера вразили користувачів мережі

Також Знай.ua писав, російського журналіста Володимира Познера спіймали на черговій брехні про Україну.