У середу, 6 травня, На 69-му році життя померла радянська і російська актриса Тетяна Паркіна.

Про смерть акторки повідомляють російські ЗМІ. Зазначається, що Паркіна страждала від онкології, і в останні роки переживала вже останню стадію раку. Тому її лікування останнім часом було паліативним, тобто таким, яке лише полегшує стан невиліковно хворих пацієнтів.

Тетяна Паркіна добре відома нашим глядачам за фільмом "Міміно", в якому вона зіграла стюардесу, подругу Лариси.

Актриса народилася в 1952 році в Ризі, там пройшли її дитинство і юність. У 1972 році Тетяна вступила до ВДІКу. Через два роки отримала першу роль у фільмі "Дочки-матері".

Тетяна Паркина також відома за ролями у фільмі "Не можу сказати "прощавай", "Червоне і чорне". Також вона зіграла в серіалі "Дві долі".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще



Тетяна Паркіна була не лише прекрасною актрисою, а й чудовою вокалісткою. З самого раннього дитинства вона займалася сольним вокалом. У дипломних спектаклях і постановках студентів Тетяна виконувала романси. Пізгіше, у проміжках між зйомками в кіно гастролювала з Московським об'єднанням музичних ансамблів.

"Тетяна Олексіївна назавжди залишиться в нашій пам'яті інтелігентною, талановитою актрисою, втіленням жіночої краси, сердечності. Світла пам'ять!" - такими словами попрощались з акторкою в Союзі кінематографістів РФ.

Паркіна у картині "Не можу сказати "прощай"
Паркіна у картині "Не можу сказати "прощай"

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, помер режисер фільмів "Афоня", "Міміно", "Кін-дза-дза" Георгій Данелія

Як повідомляв портал Знай.ua, помер легендарний актор з "Рембо" і "Гладіатора" Брайан Деннехі

Також Знай.ua писав, від коронавірусу помер актор Зоряних війн Ендрю Джек.