Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість похвалилася новеньким портретним чорно-білим кадром з фотосесії, яку влаштував для красуні в домашніх умовах її чоловік, Себастьян Беар-МакКлард. Мабуть, манекенниця сильно скучила по зйомкам на карантині через коронавірус COVID-19, тому коханий вирішив здивувати Емілі. Артистка приміряла відразу кілька образів, таких як піджак на голе тіло і облягаючу коктельну сукню, виставляючи напоказ груди.

by husband (зробив чоловік) лаконічно підписала Ратаковскі

Варто відзначити, що красуня, не дивлячись на самоізоляцію, дуже любить показати струнке тіло, адже давно носить звання ідеалу для тисяч дівчат світу. Приміром нещодавно Емілі прорекламувала літню колекцію міні-бікіні власного бренду Inamorata, примірявши гарячі купальники і одяг для пляжу на собі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковскі показала дуже відверті кадри з ванної.

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру з бікіні власного бренду зі зміїним принтом.