Зірки російської естради Філіп Кіркоров та Микола Басков весь час підколюють один одного, викликаючи сміх у публіки. Історія “любові” цих двох виконавців завжди на поверхні. То знімуть кліп. де вбивають один одного і роблять усілякі капості, то в інтерв'ю журналістам пом'януть один одного незлим тихим… Пам'ятається, в одній зі своїх пісень “Тролінг” Кіркоров заспівав такі слова, як “Я естраду не кину, а Баскову запропоную”, і показав язика. Так і “Натуральний блондин” не залишається в боргу.
Нещодавно Філіп Кіркоров опублікував у себе в Instagram дивне відео — де Басков і піаніст “шукають голос” у співачки, укладаючи її на стіл, заставляючи співати і промацуючи то живіт, то спину. Дівчину просять взяти то одну, то іншу ноту і просять перевернутися. What The Hell Is Going on? — вказав Кіркоров замість геотега і доповнив свій пост саркастичним текстом:

Як же складно,часом знайти його...голос...і тільки рука Майстра @nikolaibaskov вам в допомогу!!!😂😂😂😂😂😂#рукамастера #голос#трудновучении #великоерядом #наслажденье #люблюсвоюработу

В пості він відзначив і самого Баскова. Той відреагував негайно. “Я і тебе, — говорить — можу промацати і повертіти”.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

“Спасибі за увагу, — відповів йому Кіркоров — Але у мене є кому”, — і смайлик у вигляді поцілуйчика.

Але і журитися про Кіркорова у “Натурального блондина” часу не буде. Адже в коментарях розгорілася справжня спека. Фанатки стали навперебій відзначати Баскова і просити “А знайдіть і мій голосок!”

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Галкін і Пугачова влаштували дітям ранкову вечірку з "тарабарщиною" і собачками.

Як повідомляв Знай.иа, Лоліта з Королевою і Овсієнко заспівали українською — унікальні кадри без фанери і гламуру.

Знай.иа писав, фанат Путіна Газманов з веселими пісеньками дістався до Кіркорова.