Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 50-річна знаменитість виставила яскравий архівний кадр в Сторіс, згадавши, як виглядала рівно рік тому. Так, артиста замість ніжної блондинки позувала в пристрасному образі рудоволосої бестії з яскраво-червоною помадою на губах. Тепер же Ірина віддає перевагу більш стриманому стилю, роблячи акцент, в основному на одязі.

Руда бестія виходить на полювання 😈👩🏻‍🦰😜 поділилася емоціями Білик

Фолловери не пройшли повз, взявшись обговорювати зміни співачки: "Українська Мілен Фармер😍", "👍👍🔥Прекрасна))", "Руда бестія,просто красуня😂🌹😘", "Вам дуже личить. Молодить, додає родзинки і інтригу, загадку в образ. Вогонь 🔥", "Така класна👍🌹🌹🌹", "👏👏👏Вогняна богиня!!!!))) 👏👏🔥🔥🔥", "Вогонь", "Обалденная, 🤩", "Вам дуже личить цей колір та зачіска👌👍😍", "Така сонячна 💗 🌞 супер 😘 люблю😍Гарненька.", "Суперрр класна!!!", "Господи краса та яка,божественна,Діва!", "Ви прекрасна!!!🌹", "👍👍👍Суперррр, дуже класно😍😍😍".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.