Відома німецька і турецька акторка, зірка серіалу "величне століття", яку українці пам'ятають, як ніжну і владну Хюррем, 36-річна Мер'єм Узерлі буквально здивувала своїх шанувальників новим яскравим фото.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Мер'єм в мережі Isntagram.

Публікація Мер'єм Узерлі, скріншот: Instagram
Публікація Мер'єм Узерлі, скріншот: Instagram

На свіжому знімку дівчина постала в абсолютно новому для себе образі. Красуня була засмаглою, її плечі були червоні від засмаги. Вона була забруднена піском і дивилася в кадр своїми яскравими зеленими очима. Варто зазначити, що красуня відмовилася від макіяжу і виглядала дуже природно. Судячи з усього, це фото з її відпочинку.

"Улюблені Мальдіви, сумую за вами", - підписала акторка знімок.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За півгодини її фото оцінили понад 30 тисяч разів. В коментарях зірці серіалу залишили безліч компліментів: "Фотка класна, але частина в сторону шиї не дуже", "Як красиво", "Така краса!!! Мер'єм, ти завжди виглядаєш чудово, ти це розумієш?", "Прекрасна", "Я нічого не можу написати. Тому що немає слів, щоб описати вашу красу", "Ти вкрала моє серце. Запрошую провести декілька днів на пляжі на півдні Албанії", "Мені здається, що Мер'єм вже наша улюблена принцеса Хюррем", - пишуть користувачі мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Клеопатра, Шехерезада, Мата Харі, Левінські — топ легендарних коханок, які увійшли в історію.

Як повідомляв Знай.uа Олена Кравець та її янголята — унікальне фото зірки Квартал 95.

Знай.uа писав, Емілі Ратаковскі зробила приємно чоловікові просто перед камерою, на його місці мріє бути кожен.