Колись популярний репер Tekashi 6ix9ine, який має багатомільйонну армію фанатів, ще не встиг вийти на свободу, як вже заявив, що готовий рвати чарти, випустивши свій новий кліп.

Оприлюднив він його на власному YouTube-каналі Tekashi 6ix9ine.

Варто зауважити, що 6ix9ine провів більше двох років у в'язниці і довгий час не радував шанувальників новою музикою, однак недавно репера перевели на домашній арешт, і навіть дозволили йому знімати кліпи. Зокрема, Tekashi повинен був провести у в'язниці 47 років за численні злочини, щоправда, він вирішив здати учасників своєї банди Nine Trey Gang, за що і отримав пом'якшенні.

Репер Tekashi 6ix9ine

Відтак, у свій 24-й день народження самопроголошений король Нью-Йорка заявив про себе світу по-новому, оприлюднивши новий сингл та кліп, який переповнений моделями і фарбами. Також не обійшлося і без іронії – на кадрах репер приміряє маску щура і демонструє браслет, за яким відстежують дотримання його арешту.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.