Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала миле фото, на якому позує разом з татом.

На знімку тато з дочкою відображені на вулиці на тлі густої зелені, Алла цілує і обіймає Михайла Марковича і дивиться в камеру. На ній темний наряд із золотистою кептариком, волосся дівчата розпущені, а на її обличчі легкий макіяж. Батько Алли теж темно вбранні, а на його голові капелюшок. Дівчина не підписала свою публікацію, залишила лише відмітку сторінки батька. А її фоловери не пройшли повз і почали коментувати знімки, засинаючи тата і дочку компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.