Скандально відома російська блогерша, підліток з дуже важким характером і гарним обличчям Instasamka, схоже відійшла від гарячого зливу в мережу її інтимного відео з бойфрендом. Сотні тисяч людей побачили її в тому, в чому мати народила, а також побачили, як мати її власне робила. Ось такий приклад для молоді є у росіян.

На цей раз дівчина вирішила не публікувати знімки Паші Техніка, а засвітила свою попу, і зробила вона це не просто в студії або вдома, а на міській вулиці. Про це стало відомо завдяки новій публікації дівчини в мережі Instagram.

Блогерша Instasmka, скріншот: Instagram
Блогерша Instasmka, скріншот: Instagram

"Коли ви типу розлучилися, але він написав "виходь, я у твого падіка", - пише блогерша.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Коментарі до публікації Instasamka, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації Instasamka, скріншот: Instagram

Варто нагадати нашим читачам, що популярна українська телеведуча і блогерша Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками у тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною" і часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram. Зірка показала у соцмережі загадкове селфи, а в підписі до нього нагадала про грандіозний розіграш, який проводить, і в якому ділить мільйон рублів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Самойлова прикрасила доньку в примадонну, буде відбивати Галкіна – "Пугачова на мінімалках".

Як повідомляв Знай.uа ведуча "Орла і Решки" Ивлеева епічно звалилася з жердини – "У тебе вже келишок".

Знай.uа писав, Регіна Тодоренко зачарувала ідеальним обличчям – "Ви це бачили?".