Донька відомого радянського і російського актора Михайла Боярського Єлизавета, яка пішла по стопах батька, поскаржилася шанувальникам на поганий настрій через карантин. Ліза також поділилася враженнями від "порожнього" Пітера.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Єлизавети Боярської у мережі Instagram.

Публікація Єлизавети Боярської, скріншот: Isntagram
Публікація Єлизавети Боярської, скріншот: Isntagram

"Я дуже хочу, щоб все скоріше закінчилося, але, Боже, який же гарний спустошений Санкт-Петербург. Або я давно не була на вулиці, не знаю. Сьогодні ввечері їхала і не могла намилуватися. Строгий, величний, багато чого переживший і умиротворено мовчазний.", - підписала публікацію Єлизавета Боярська.

Варто нагадати нашим читачам, що 33-річна актриса театру і кіно Єлизавета Боярська осоромилися через недолуге наряд. Дівчина з'явилася на показі колекції Atelier Rosa Oriol в шкіряній сукні бренду DIANA ARNO. Ліза Боярська промахнулася з ліфом шкіряного сукні. Дефект помітили відвідувачі вечірки і не змогли обійти стороною користувачі в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кучерявий Максим Галкін до зустрічі з Пугачовою і Буланова без пластики - рідкісні фото зірок "до" і "після" молодості.

Як повідомляв Знай.uа Заворотнюк, Ходченкова, Асмус та інші – як знаменитості виглядали в дитинстві.

Знай.uа писав, Миронов, Абдулов, Тихонов, Боярський — як склалися долі популярних акторів радянського кіно.