Відома російська телеведуча і блогерша Настя Івлєєва, яка прославилася зйомками у тревел-шоу "Орел і Решка", порадувала публіку новим відео на своїй сторінці в Instagram. Схоже, зірка вирішила розважити себе на карантині і знову змінила зовнішність, та так, що її важко впізнати. Як видно, на нових фото Настя з'явилася з новим кольором волосся, точніше вогненно-рудим перукою-каре.

Івлєєва сфотографувала себе сама на телефон, вона з'явилася перед камерою в строкатій яскравій футболці з цікавим принтом і синіх джинсах. На її руці багато цікавих колечок, волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж, вона стомлено дивиться в камеру. У підписі до фото зоряна красуня написала: "Коротко з новин: вас люблю, карантин втомив моторошно (я хочу маник, педик, волосся, косметолога і тд), зовсім скоро новий влог і літо! ну і з Днем Перемоги мої золоті, улюблені, самі чудові люди". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Настя Івлєєва, фото - Instagram
Настя Івлєєва, фото - Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Настя Івлєєва розповіла про свій перший раз з мажором.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Настя Івлєєва зірвала зйомки через наркотичну залежність.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Орла і решки" відмовилася від українського громадянства.