У День матері зіркові матусі поділилися історіями, як вибирали імена своїм дітям.

Знай.uа поспілкувався з Аллою Костромічовою, Мариною Боржемською, Сніжаною Бабкіною, Анною Сагайдачною та Анітою Луценко про значення імен своїх чад. Що ж надихнуло їх в один з найпрекрасніших моментів у житті зробити вибір у тій чи інший бік?

Алла Костромічова

Супермодель і ведуча реаліті "Топ-модель по-українськи" (Новий канал)

Син Сальваторе

Алла Костромічова з сином, фото з архіву моделі
Алла Костромічова з сином, фото з архіву моделі

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Свого первістка Алла Костромічова народила у 2015 році. Малюк отримав італійське ім'я Сальваторе, що в перекладі з латинського означає "Спаситель". Але у чоловіка моделі, американця Джейсона Капоне, були інші плани на ім'я сина.

"Чоловік дуже хотів назвати сина Альфонсо, щоб називати його Аль Капоне. Ще йому подобалося ім'я Анжел, але я була проти обох варіантів, - розповіла ведуча Нового каналу. - Я зібрала імена з різних культур, які мені подобаються, в окремий список і відправила його чоловікові. Джейсон дуже довго відхиляв імена, але варіант Сальваторе йому сподобався".

Алла Костромічова з сином, фото з архіву моделі
Алла Костромічова з сином, фото з архіву моделі

Таким чином подружжя знайшло компроміс. Зараз же Алла жартує, що якщо в них народиться другий син, за ім'я вони з чоловіком будуть битися.

Марина Боржемська

Фітнес-тренер, тренер шоу "Зважені та щасливі" (СТБ)

Син Роберт і дочка Олівія

Марина Боржемська з донькою, фото з особистого архіву тренера
Марина Боржемська з донькою, фото з особистого архіву тренера

Марина зізналася, що "Дванадцята ніч" Шекспіра познайомила її з ім'ям Олівія.

"Ще у 16 років, коли прочитала цю п'єсу, закохалася в ім'я Олівія. І зрозуміла, що якщо у мене буде донечка, вона буде названа цим ім'ям", - сказала фітнес-тренер.

Марина Боржемська з дітьми, фото з особистого архіву
Марина Боржемська з дітьми, фото з особистого архіву

А ось ім'я сина Марина вибирала з двох варіантів.

"Роберт - нев'януча слава, і було ще одне ім'я - Ілай - захисник Бога. Мені хотілося побачити сина і зрозуміти, яке ім'я йому підходить. І при першій же зустрічі, він строго на мене подивився, і я зрозуміла, так, він Роберт", - поділилася Боржемська.

Анна Сагайдачна

Актриса, зірка серіалу "Кріпосна" (СТБ)

Син Тимур

Анна Сагайдачна з сином, фото: Instagram актриси
Анна Сагайдачна з сином, фото: Instagram актриси

За словами Ані, вибрати ім'я для сина виявилося не так-то й просто.

"Мені хотілося, щоб у моєї дитини було не зовсім звичайне ім'я, але і не дуже екзотичне, щоб випадково не забути, як дитину звуть, - з посмішкою зауважила Сагайдачна. - Спочатку чоловік категорично назвав одне ім'я - і все. Я запропонувала масу варіантів. Адже в будь-якому випадку ми були готові дати ім'я тільки після народження, щоб подивитися на сина і точно вирішити, яке саме підходить. Так що всю вагітність я свій живіт називала "Малюк", "Пташеня".

Анна Сагайдачна з сином, фото: Instagram актриси
Анна Сагайдачна з сином, фото: Instagram актриси

Актриса зізналася, що їй дуже подобаються імена Марк і Лев, але чоловік не погодився на ці варіанти.

"Моїм чоловіком було все відкинуто, ми навіть ледь не посварилися (сміється). Мені нічого не залишалося робити, тільки прийняти його позицію. В підсумку назвали тим ім'ям, яке спочатку запропонував чоловік – так що у нас Тимур Євгенович. Не сперечаюся, йому це ім'я дуже підходить. Я почитала опис - все добре, прекрасне ім'я для сильного чоловіка", - поділилася зірка.

Анна Сагайдачна з сином, фото: Instagram
Анна Сагайдачна з сином, фото: Instagram

"Я так серйозно підійшла до підбору імені, що навіть попросила своїх знайомих матусь, у яких діти в садках, зібрати список імен, які є в групах. Там, до речі, я не побачила жодного імені Тимур", - додала Сагайдачна.

Аніта Луценко

Фітнес-тренер, ведуча шоу "Зважені та щасливі" (СТБ)

Дочка Мія

Аніта Луценко з донькою, фото: Instagram зірки
Аніта Луценко з донькою, фото: Instagram зірки

"Як тільки дізналася, що вагітна, то знала, що дівчинка, - розповіла Луценко. - І чомусь вирішили удвох з чоловіком, що назвемо Ная. Але мій учитель ци-гун, поторкавши живіт, дав пораду назвати м'якше, бо буде і так дівчинка вогненна і яскрава. Придумали компроміс - Мія. Чоловік ще хотів Евеліна. Але, мені здається, я б завжди додавала приставку Хромченко (сміється). Ще був варіант Олівія (як у серіалі "Скандал")".

Сніжана Бабкіна

Актриса, дружина Сергія Бабкіна

Син Артур, дочка Веселина і син Єлисей

Сім'я Бабкіних, фото: Instagram Сніжани
Сім'я Бабкіних, фото: Instagram Сніжани

Сніжа зізналася, що з дитинства знала, якщо у неї народиться син, то назвуть його Артуром.

"Для мене Артур - Король Артур. І я знала, що в мене народиться Артур з блакитними очима. Так і сталося. Все, про що я мріяла - здійснилося. І тепер у мене є Артур з небесно-блакитними очима", - поділилася зіркова матуся.

А ось ім'я Веселина з'явилося зовсім несподівано в житті Сніжани.

"Коли я їздила на гастролі з театром до Санкт-Петербурга, в той момент я була вже на 6 місяці вагітності. Тоді ми возили спектакль "Наш Гамлет". Після вистави, під час автограф сесії, до мене підійшла дівчина. Коли я давала їй автограф, вона сказала: "А ви знаєте, що Сніжана - це болгарське ім'я. У мене маму звуть Сніжана, а бабусю - Веселина". У той момент, як вона назвала ім'я Веселина, у мене стався стоп-кадр. Вона мені ще багато всього розповідала, але я цього не чула. Тому що в мені звучало це ім'я, Веселина. Я зрозуміла, що саме так я назву нашу майбутню доньку, яка зараз в животику. По закінченню автограф сесії я забігла в гримерку до Сергійка, написала на листочку ім'я Веселина і поклала йому в долоньки, закривши їх. Після того, як я зробила це, я сказала, щоб він подивився на цей листочок, як я вийду з гримерки і що так зватимуть нашу майбутню дочку", - розповіла Сніжана.

Сім'я Бабкіних, фото: Instagram Сніжани
Сім'я Бабкіних, фото: Instagram Сніжани

Ім'я Єлисей для молодшого сина "прийшло" до Сніжани уві сні, причому давно.

"Чотири роки назад мені приснився сон, що я плаваю. Вода була дуже чиста і прозора. Нереальний спогад! Пливу, але не розумію куди. В якій стороні берег - не знаю. І раптом з дна починають підніматися бульбашки повітря. Здається, це якесь морське чудовисько, кіт або скат. Я пильно дивлюся вниз, але глибина нереальна, дна зовсім не видно. Намагаюся поплисти, але не виходить, пливу на місці. І тут виринає з води хлопчик, вже дорослий, років 8-9, такий весь білий-білий, і білі брови й волосся, як ангел. Я його питаю: "Хто ти?". А він каже мені: "Я – твій". "Як тебе звуть?" - питаю його. На що він мені відповідає: "Єлисей". Я прокинулася і сказала – у нас народиться син Єлисей. Так воно і сталося", - поділилася зворушливою історією Сніжана Бабкіна.

Сніжана Бабкіна з сином Єлисеєм
Сніжана Бабкіна з сином Єлисеєм

Нагадаємо, раніше співачка Анастасія Приходько розкрила, чому дала дітям незвичайні імена.

Також повідомлялося, що Маша Єфросиніна розповіла, чому приховує дочку-красуню.

А Ольга Фреймут вразила красунею-мамою на день народження сина.