Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, але і український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, в цей раз зоряна красуня кілька знімків, на яких продемонструвала свої кулінарні таланти.

На першому знімку Леся показала себе – вона сфотографувалася на тлі столу з букетом і стравами. На ній джинсова сорочка оверсайз, під якої виглядає чорні топ на бретелях. Далі Никитюк показала страви, які сама і приготувала, а на останньому фото буквально цілий стіл різних ласощів. У підписі до публікації телезірка написала: "Х. Х. L. Що означає – Хороша Господиня Леся. Так, так, сама все нарізала. Я обожнюю робити такі ласощі. Люблю, коли страва естетично виглядає, воно тоді і відчувається по-іншому. Як вам? Оцініть за шкалою від 1/10". Фани в захваті від нових фото телеведучої, її засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.