Відомий український фотограф Вадим Яцун, який працює в сферах fashion і шоу-бізнесу, висловив свою думку про те, чому українські зірки так бояться критики і негативних відгуків.

В інтерв'ю Знай.uа він прокоментував бажання артистів залишатися тільки в позитивному світлі, приховуючи будь-які промахи і "ляпи".

Зірковий фотограф під час карантину почав вести свій влог на YouTube. У відео він відкрито критикує афіші артистів, їх невдалий фотошоп, крадені ідеї, тим самим ризикує потрапити в немилість.

Вадим Яцун, український фотограф
Вадим Яцун, український фотограф

За словами Вадима, він не боїться говорити правду.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ризикую здатися занадто жорстким, але ось це ось затирання темних плям в біографії артистів, боязнь критики, нескінченні брехливі посмішки і невідвертість - це прояв боягузтва, якогось невибиваємого "селючества" виключно в поганому сенсі цього слова! Робота в сфері шоу-бізнесу - це робота напоказ, і кожен повинен бути готовий отримати оцінку. З моєї точки зору, люди публічної сфери повинні сміливо висловлюватися з будь-якого приводу, вміти парирувати, отримувати ляпаси і похвалу. Таким чином тримати увагу публіки, створюючи велику амплітуду подій навколо своєї персони, а не ховати голову в пісок, розповідаючи, що всі такі хороші і я весь такий хороший. Просто нудить від цієї штучності!" - висловився Яцун.

Також, на думку Вадима, деякі представники українського шоу-бізнесу звикли робити свою роботу навідліг, економлячи на необхідних фахівцях.

"При цьому вважають себе зірками, недоплачуючи піарникам, режисерам, стилістам, фотографам, ретушерам. Набирають завідомо недорогих фахівців, опускаючи планку ринку, і годують споживача відверто слабким контентом, тим самим від разу до разу опускаючи планку слухача!" - додав він.

У цьому відео Вадим "пройшовся" по афіші групи НеАнгели і їхньому невдалому фотошопі.

Фотограф зізнався, що всі зірки люблять використовувати фотошоп.

"Всі грішні, скрізь і по трохи! Але артисти себе самі не фотошоплят, а віддають цю роботу ретушерам, за яких вони не завжди готові платити гідно. Часто отримуючи рівно те, за що заплатили! І основна біда, що часто та ж команда, яка приймає роботу у ретушера, сама має досить слабкі естетичні критерії. Ось в цьому моменті з'єднуються дві страшні речі - жадібність і дурість! А я персонально розбираю це у себе на YouTube-каналі. Так що милості прошу туди!" - поділився Яцун.

Крім того, він похвалив групу The Hardkiss за правильне і вдале ретушування фото.

Нагадаємо, раніше фотограф Вадим Яцун розповів про виворіт українського шоу-бізнесу, про його специфіку роботи, про зйомки для журналу Playboy і закулісся проєкту "Від пацанки до панянки".

Також Знай.ua повідомляв, що надихнуло знаменитих матусь дати дітям незвичайні імена.

А співачка Анастасія Приходько розповіла, чому дала дітям рідкісні імена.