Джованна Антонеллі – одна з найвідоміших бразильських актрис. Багато серіалів, в яких вона знімалася, популярні і в Європі, і навіть в нашій країні. Тому за її життям стежать мільйони фанатів по всьому світу. Сторінка Джованни в Instagram популярна і з-за її філософії. Вона часто супроводжує свої пости різними висловлюваннями про час і діях.


Наприклад, нещодавно Антонеллі опублікувала пост, в якому поміркуємо про пригоди. Вона вважає, що час для всіх йде одночасно однаково і по-різному. Змінити своє життя можна в будь-який момент, і це рішення залежить тільки від вас. Джованна закликає людей не боятися таємного, а навпаки, шукати і відкривати для себе нове, поки для цього є час. Особливо цікаві речі, які складно пояснити звичайною логікою,
Також Антонеллі закликає людей не боятися зробити помилку. Помилитися може кожен. Головне – вчасно зрозуміти її, визнати і рухатися далі. Страх перед помилками не повинен заважати прагнення до пригод.

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" оригінально привітала дівчаток-іменинниць.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка серіалу "Клон" зробила гаряче фото, щоб заткнути всіх.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.