Друг російського актора Сергія Жигунова художник Сергій Заграєвський, який був його сусідом по дачній ділянці, розповів про різкі зміни в житті зірки після того, як його бурхливий роман з акторкою Анастасією Заворотнюк закінчився.

Про це йде мова в інтерв'ю Заграєвського російському виданню.

"Після розставання з Настею Заворотнюк Сергія немов підмінили. Він стримано вітався, не було вже тієї відкритої жігуновской посмішки, перестав мені показувати свої дачні нововведення. Раніше, як тільки щось побудує, зробить ставок або придумає дизайн доріжок - завжди мене запрошував оцінити, похвалитися. Незабаром після від'їзду Насті зник звідси і Жигунов", - каже колишній друг актора.

Сергій Жигунов, фото з Instagram
Сергій Жигунов, фото з Instagram

Як пояснив Заграєвський, дача була дуже важливою для Жигунова, він її любив і постійно вдосконалював, вирощував екзотичні рослини. Однак попри цю пристрасть, актор продав дачу після розриву з Заворотнюк.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Заграєвський прокоментував нові стосунки Жигунова. Художник розповів, що дуже схожу на Заворотнюк журналістку Вікторією Ворожбит Жигунов вже представив своїй мамі.

"Щиро бажаю йому щастя, щоб у нього ніколи не було більше такого гіркого розставання, як з Настею. Хоча, напевно, така сильна любов буває один раз в житті", - сказав Заграєвський.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Заворотнюк неочікувано звернулася до фанатів та розповіла про "Вбивство".

Як повідомляв портал Знай.ua, Щаслива Заворотнюк відпочила з подружкою чоловіка, - "Терпіти не можу".

Також Знай.ua писав, що Жигунов з "Моєї прекрасної няні" зустрічається з двійником Анастасії Заворотнюк.