Одна з найпопулярніших екс-учасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина показала миле фото, яке охрестила знімком "з минулого життя".

Як видно, перед камерою Раміна з'явилася в кімнаті у ранковому образі. На ній світлий затишний халат і забавні вушка на голові. Її волосся акуратно укладене, а на її обличчі немає макіяжу, видно, що дівчина фотографує себе сама, вона склала губки "качечкою". У підписі до кадру Есхакзай написала: "Прокинулася о 7 ранку, зайшла в інста, вже майже 9:00. Зате всім відповіла. Архівне карантинне фото, ніби з минулого життя. Пам'ятаєте, як раніше говорили: «Якщо дівчина може зробити губи качечкою, значить губи натуральні». Ага, натуральні...". Фоловери не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію Раміни, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.