Старша дочка Алли Пугачової, відома російська співачка Крістіна Орбакайте поділилася з шанувальниками маленьким секретом та розповіла, які сніданки вона готує для своєї 8-річної спадкоємиці.

Відповідний ролик з цим вона оприлюднила на власній сторінці в Instagram, де вже зібрала двомільйонну армію прихильників.

"Ми всі на домашній ізоляції: хтось відсипається, а хтось готує. Мені поспати особливо не вдається. Дочка вчиться в другому класі. Тому доводиться вставати вранці і готувати сніданок для школяра", - каже Орбакайте.

За її словами, найчастіше вона подає до столу гречку, а також балує восьмирічну Клаву мигдальним молоком і свіжими ягодами, адже це улюблене частування другокласниці. За приготування поживного сніданку поп-виконавиця береться ще напередодні ввечері.

Скріншот з відео

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зокрема, вона радить усім не варити гречку на плиті, якщо ви вирішили приготувати саме її, а заливати крупу на ніч окропом та каструлю з усім вмістом закутати в рушник - залишаючи нудитися до ранку. Завдяки чому, як каже співачка, гречці вдається зберегти всі свої вітаміни і мікроелементи.

До слова, в Орбакайте є і старші діти: 28-річний Микита Пресняков живе разом з дружиною Оленою Красновой та 22-річний Дені Байсаров, який не так давно закінчив елітний навчальний заклад в Лондоні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, колишній чоловік Орбакайте одружився вже вшосте на зовсім юній дівчинці з Чечні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що заплакана Крістіна Орбакайте з'явилася на публіці в траурному вбранні.

Також портал "Знай.uа" писав, що щедра Пугачова подарувала покоївці Орбакайте ціле багатство.