Акторка "Жіночого Кварталу" Катерина Нікітіна взяла участь у боксерському поєдинку в рамках 5 сезону онлайн-проекту "Битва!". У цьому реаліті-шоу знаменитості сходяться в чесних і дуже жорстких боях за всіма правилами боксу. За словами організаторів проекту, головна його мета – популяризація бійцівського спорту, розвиток сили духу та залучення української молоді до здорового способу життя.

За словами артистки, організатори проекту запропонували їй участь, написавши листа через соціальну мережу.

"Чесно кажучи, спочатку мені здалося, що це прикол. Але коли мені надіслали всі деталі, я, звичайно, дуже здивувалася. Що мене найбільше порадувало? Напевно, пункт про місяць тренувань, адже я в принципі дуже люблю спорт і не уявляю без нього свого життя. А ось останній пункт – про вихід на ринг – мене трохи налякав, і, чесно кажучи, я всіма способами намагалася від нього відмовитися. Але мені сказали, що саме в цьому і полягає вся суть проекту - в бою над своїми внутрішніми перешкодами. Від себе обіцяю викладатися на повну! Я зробила цей крок усвідомлено і вже не відступлю. Це буде чергова перемога над собою, а бій на рингу проекту за чемпіонський пояс - це як вишенька на торті, яку залишиться з'їсти першою", - поділилася Катя.

Катерина Нікітіна, фото Квартал 95
Катерина Нікітіна, фото Квартал 95

Актриса зізналася, що до цього ніколи в житті не займалася боксом, як і не брала участь у бійках.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Але ось уже через кілька тижнів тренувань можу сказати одне: це дуже складно. Навіть не стільки складно, а страшно. Але це наркотик, і боюся, після нього я вже не зупинюся і продовжу займатися. Головне тільки – щоб мені не сподобалося бити людей (сміється). До тренувань, по правді, у мене був страшний бар'єр, і я навіть подумки не могла уявити, як б'ю людини. Спочатку я навіть вибачалася за кожен удар на занятті. До речі, окрему подяку хочу висловити своєму тренеру Сергію Володимировичу Леоненко. Для мене честь працювати з ним, крім того, він – заслужений тренер України вищої категорії і на його рахунку не один чемпіон світу. Через карантин тренування проходять в основному у мене вдома – по п'ять разів на тиждень!" – розповіла Нікітіна.

Катерина Нікітіна, фото Квартал 95
Катерина Нікітіна, фото Квартал 95

Відомо, що суперницею Каті на ринзі стане співачка Оксі.

"Не думаю, що вона зі мною буде поблажливою, так що, на рингу мені вже доведеться бити. Як кажуть мої рідні і тренер – або я її, або вона мене", - відповіла дівчина.

Уточнимо, що прем'єра онлайн-проекту "Битва!" відбудеться на офіційному YouTube-каналі 29 травня о 20:00.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лалі з "Жіночого Кварталу" розповіла про материнство під час карантину: "Почало сіпатися не тільки око".

Як повідомляв портал Знай.uа, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" показала першу прогулянку з новонародженим сином.

Також портал Знай.uа писав, що "Жіночий квартал" переплюнули голлівудських красунь і затіяли небувалу бійку.