Відомій співачці і актрисі Дженніфер Лопес вдалося зберегти свою майже нестаріючу зовнішність частково завдяки екстремальній тренувальній програмі.

І Дженніфер Лопес зовсім не виглядала втомленою або засмученою в п'ятницю, коли вона ділилася парою селфи з свого домашнього спортзалу в Майамі.

Дженніфер Лопес // фото з Instagram
Дженніфер Лопес // фото з Instagram

50-річна зірка продемонструвала свою струнку фігуру і видатні м'язи, коли вона працювала, щоб залишатися у формі, перебуваючи далеко від свого нареченого Алекса Родрігеса, 44 років, і їх дітей.

Дженніфер вже не раз ділилася чудовими знімками в дзеркалі після тренування.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На ній був спортивний бюстгальтер Niyama Sol, який показував її точений прес біцепси і сильні.

Актриса була у відповідній парі камуфляжних штанів із тренерами на бретелях, і вона склала свої світлі волосся в недбалу зачіску, щоб показати свої золоті сережки-кільця.

Дженніфер Лопес // фото з Instagram
Дженніфер Лопес // фото з Instagram

«Що не кидає вам виклик, це не змінить вас…» - написала вона у підписи разом з хештегом "#CamoFriday".

Раніше Знай писав, що чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стєкло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився у Сторіс смішним скріншотом, заявивши, що у них з Дженніфер Лопес набагато більше спільного, ніж може здатися на перший погляд. Так, найвідданіші, фанати створили фан-сторінку красеня, присвячену лише... його сідницям. Під кожним постом вони висловлюють своє небувале захоплення п'ятою точкою кумира.