Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість порадувала фанатів новиною, що народила сина, причому на пологах був присутній і чоловік Віри – Роман Дуда. А в цей раз зоряна красуня показала публіці миле фото з чоловіком, а в підписі до нього розповіла, як малюк виховує їх.

Перед камерою парочка весело позує, Віра схопила чоловіка за обличчя і стиснула його, стоячи за спиною, на всю посміхаючись. І Кекелія і Дуда з'явилися перед камерою в білих футболках. На обличчі дівчини легкий макіяж з яскравою червоною помадою, а її волосся недбало укладене. У підписі до милої фотографії Віра написала: "Вчимося бути в дзені, навіть якщо не спимо вже кілька ночей поспіль. Ось такі вони малюки – наші вихователі. #verakekelia #romanduda". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Віри, засипаючи її і Дуду компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що зірка Кварталу 95 здалася в крихітному купальнику.

Також портал "Знай.иа" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.