Популярна американська модель і телезірка з сімейства Кардашьян-Кендалл Дженнер зібрала багатомільйонну армію фанатів у своєму Instagram, яких тепер часто радує яскравими фото зі свого життя. Так, в цей раз зоряна красуня показала незвичайне фото, на якому з'явилася в дуже пікантному образі.

Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася, лежачи на животі в сексуальній позі з випнутими попою. На ній спокусливе чорне боді з тонкого мережива, яке ледь прикриває принади. Її волосся розпущене і злегка скуйовджене, а на її обличчі легкий макіяж, Кендалл млосно дивиться в камеру, підперши голову рукою. У підписі до кадру модель написала: "Зробила собі макіяж і решту". Захоплені шанувальники почали активно обговорювати публікацію моделі, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.