Міла Кузнецова – відома українська модель плюс-сайз, блогерка і володарка потужного бюсту 13-го розміру. Дівчина брала участь у конкурсі Miss Universe Plus Size 2019 року. А на її аккаунт в Instagram підписано понад 550 тисяч осіб, яких вона частенько радує яскравими фото і відео зі свого життя. Так і в цей раз красуня показала цікаве пікантне фото, на якому з'явилася в ефектному образі.

Як видно, Міла відображена у цікавій кімнаті в милому дівочому образі. На ній розкішне рожеве плаття з приголомшливим декольте, яке ледь утримує пишний бюст. Її волосся розпущене і акуратно укладене, а на обличчі легкий макіяж. Дівчина захоплена журналом, в якому стаття саме про неї. У підписі до кадру Кузнєцова написала: "Ммм, знайшла цікаву статтю. Любите читати?". Захоплені фанати красуні кинулися активно обговорювати її нову публікацію, засипаючи компліментами в коментарях, і відповідаючи на її питання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, насолити колишньому, зробити пластику, "продати" себе – як соціальні мережі змінюють життя.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: татуювання для дівчат – що робити, а що краще не треба.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян позбулася купальників і показала свої "диньки" з "персиком".