П'ятий сезон Money Heist ще не був офіційно підтверджений Netflix, але це не завадило шанувальникам La Casa De Papel висувати теорію про те, що чекає грабіжників в майбутньому. Тепер, один фанат виявив підказку, яка могла б показати, що Денвер, Гельсінкі і Професор помруть в наступному сезоні.

У четвертій серії Money Heist Гандія (Хосе Мануель Пога) вистрілив в Найробі (її зіграла Альба Флорес) після напруженого протистояння між охоронцем і бандою. Після її смерті, Найробі показали лежачою на сонці в будинку в іспанському селі, де група вперше зустріла один одного. Вона була одягнена в шовковисто-червоне плаття і тримала ромашку у роті.

La casa de papel, Паперовий будинок // скріншот серіалу
La casa de papel, Паперовий будинок // скріншот серіалу

Поряд з Найробі в несамовитої сцені перебували Москва (Пако Тус), Осло (Роберто Гарсія) і Берлін (Педро Алонсо), який помер у попередніх сезонах.

Це був не перший раз, коли Найробі бачили так одягненою, коли вона байдикувала на сонці.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фактично, одна прихильниця вказала, що вона була помічена, крутячи квітку в руці у вступних сценах п'ятого епізоду четвертого сезону.

Москва, Осло і Берлін теж були з нею у фінальній серії шостого епізоду.

Тим не менш, Денвер (Хайме Лоренте), Гельсінкі (Дарко Перик) і професор (Альваро Морте) також були присутні у сцені.

Шанувальники впевнені, що це великий натяк на те, що це тріо чекає смерть у наступному сезоні. Щоправда, незрозуміло - помре хтось конкретний, або сценаристи вирішать для більшого драматизму розправитися зі всієї трійцею.

Користувач Reddit itseliza24 пише: "Після того, як Ганді застрелив Найробі, ми побачили її в прекрасному саду з квіткою в роті.

"Через пару секунд ми бачимо Москву, Осло і Берліна, які дивляться на неї з легкою усмішкою на обличчі.

La casa de papel, Паперовий будинок // скріншот серіалу
La casa de papel, Паперовий будинок // скріншот серіалу

"Однак, це не перший раз, коли ми бачимо цю сцену. Це була фактично стартова сцена в епізоді 5 4 сезону, і Найробі, Москва, Осло і Берлін були не єдиними людьми, які сиділи там.

"Денвер, Гельсінкі і професор теж були там. Ви, напевно, зрозуміли, що таке теорія; Денвер, Гельсінкі і професор - це ты персонажі, яких буде вбито".

Гельсінкі - поки фаворит у черзі помирати в новому сезоні La Casa De Papel. Інші теоретики припускають, що Гельсінкі і Палермо (Родріго де ла Серна) можуть зійтися в новій приголомшливої сцені, яка закінчиться дуже драматично.

Користувач Reddit boguizanogu написав: "Я особисто думаю, що або Палермо, або Гельсінкі помруть наступним.

La casa de papel, Паперовий будинок // скріншот серіалу
La casa de papel, Паперовий будинок // скріншот серіалу

"Я відчуваю, що один з них пожертвує собою заради іншого, тому що це було б дуже потужним способом показати, що вони дійсно піклуються один про одного".

Він додали: "Якщо Гельсінкі помре, це знову призведе до того, що серце Палермо знову буде розбите, і це стане занадто великий паралеллю з ним, постраждалим від смерті Берліна.

"Якщо б Палермо помер, Гельсінкі вже був би уражений в черговий раз (враховуючи смерть Осло, Найробі, а тепер і Палермо), і це було б несправедливо по відношенню до нього".

Палермо отримав серйозну травму на початку третього сезону, його зір тепер дещо погіршився.

Тим не менш, Гельсінкі ще належить отримати серйозні поранення під час пограбування, тому його смерть, ймовірно, буде більш шокуючою.

Що стосується Денвера, його можна вбити, намагаючись врятувати Стокгольм (Естер Асебо), щоб вона могла втекти і возз'єднатися зі своїм сином.

Між тим професор в даний час знаходиться у важкому становищі, оскільки четвертий сезон закінчився тим, що Алісія Сьєрра приставила пістолет до його обличчя.